Στο Via ad Design θα βρείτε τα πάντα που αφορούν το Σχεδιασμό και την Αισθητική στην πιο ολοκληρωμένη τους μορφή . Το Via ad Design δραστηριοποιείται σε 3 βασικούς τομείς:

                  1) Tη μελέτη και το σχεδιασμό για τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, καθώς και την υλοποίηση της κατασκευής τους σε ό,τι αφορά έπιπλα γενικά, έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, κ.τ.λ. από τη Γιαννακίδη Ματίνα. Η Γιαννακίδη Ματίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων της σχολής του Μιλάνου, SPD (Scuola Politecnica di Milano), το 2007.

                 2) Tη μελέτη, τo σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, όπου η Γιαννακίδη Ματίνα με τις νέες και σύγχρονες ιδέες της συνεργάζεται με το διακοσμητικό γραφείο και τους συνεργάτες του έμπειρου διακοσμητή Αθανάσιου Κοπάδη με πολυετή εμπειρία και ειδίκευση επάνω στα εκθεσιακά περίπτερα μεγάλων εταιριών, όπως Eθνική, Technava, κ.τ.λ.

                 3) To σχεδιασμό και τη κατασκευή πρωτότυπων ξύλινων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, όπως τραπέζια, καρέκλες, φωτιστικά, κ.τ.λ. Η διακοσμήτρια Γιαννακίδη Ματίνα συζητάει με τον πελάτη όσον αφορά τις διαστάσεις, το χρώμα και το υλικό που προτιμάει, προτείνει διάφορες λύσεις και σχεδιάζει τα αντικείμενα. Σε συνεργασία με τον έμπειρο ξυλουργό  Γιαννακίδη Ιωάννη, υλοποιεί τα σχέδια.